roofvissen

Roofvissen wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. In de Benelux zijn vele wateren waar grote roofvissen te vinden zijn. Denk daarbij aan snoek, snoekbaars, baars, roofblei en zelfs meerval. Om de groep roofvissers zo goed mogelijk te ondersteunen, verkopen we bij De Goeie Vangst een ruime selectie aan roofvismateriaal. Bij ons kan je ook steeds rekenen op het beste advies, zo is jouw kans op succes het grootst. Ontdek vandaag nog ons aanbod!

Blader door onze categorieën

 

Een greep uit onze merken

Roofvis materialen online kopen

Bij De Goeie Vangst vindt je een breed assortiment voor alle verschillende technieken van het roofvissen. Heb je materiaal nodig voor het verticalen, trollen, dropshotten of vissen met de texas- en carolina rig, jerkbaits, swimbaits, pluggen, enz.. Bij ons heb je een keuze uit ruim 5000 producten op het gebied van roofvissen. Daarbovenop wordt je bestelling steeds binnen 1-3 werkdagen geleverd en kan je rekenen op de beste service! 

Wat maakt roofvissen zo bijzonder?

Roofvissen zijn de jagers onder de vissen, ze zijn uitgerust met allerlei zintuigen om andere vissen op te sporen en te vangen. Ze zijn slank gebouwd en beschikken over mooie schutkleuren. Ook zijn ze zodanig gebouwd dat ze op korte of lange afstand razendsnel kunnen toeslaan. Deze razendsnelle aanvallen zorgen dan ook voor keiharde aanbeten! Soms ben je uren aan de waterkant aan het zoeken naar een vis voor die ene aanbeet, en plots, BAM... daar is die, en een adrenaline stoot giert door je lichaam. Dit maakt het roofvisen zo bijzonder én verslavend.

De meeste vissers vissen actief op roofvis, al is het ook mogelijk om passief te vissen, bijvoorbeeld met doodaas. Bij het actief vissen struin je langs de mooie stekken aan de waterkant, op zoek naar een actieve roofvis die je een aanbeet gunt. Op bijna ieder water kan je wel roofvis verwachten. Voornamelijk bij beschuttingen zoals riet, lelies, bruggen en overhangende takken maak je een goede kans op succes.

Leren roofvissen

Roofvissen het klinkt wel makkelijk, maar niets is minder waar, er komen heel wat technieken bij kijken. Iedere roofvis is anders en er moet ook op een andere unieke manier op gevist worden. Om beginnende roofvissers te helpen bij het vangen van hun eerste vis, hebben we een blog opgezet om te leren roofvissen. Hier vindt je alle informatie die je nodig hebt over het leren roofvissen voor beginners, maar ook gevorderen kunnen hier nog wat van leren. Er worden ook allerlei finesse technieken besproken zoals: 

-Vissen met de Texas en Carolina rig, -Vissen met de Tokyo rig, -Vissen met de Ned rig, en nog veel meer

Stuur ons een bericht