Hengels

Een vishengel kopen is vaak een moeilijke opdracht, je hebt ze in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Bij De Goeie Vangst hebben we vishengels voor het vissen op karper, witvis, roofvis, forel, meerval en op zee. Daarnaast kan je bij ons steeds rekenen op deskundig advies bij het kiezen van een hengel. Of je nu op zoek bent naar een hengel voor het vissen op een zee, een vijver of een rivier; het grootste aanbod vindt je hier! 

Blader door onze categorie├źn

 

Een greep uit onze merken

De beste hengel voor jou

Alvorens je een geschikte vishengel kunt kiezen, moet je eerst weten op welke manier je wenst te vissen en welke vissen je wilt vangen. Wij helpen je graag op weg bij de keuze van de geschikte hengel. Zodra je een hengel hebt gekozen wil je deze natuurlijk ook beschermen, daarom hebben we bij De Goeie Vangst een ruime keuze aan allerlei accessoires om jouw vishengel te beschermen. 

Waaruit kan je kiezen

De keuze aan hengels is enorm. Eerst moet je ori├źnteren op welke manier je wilt gaan vissen. Wil je vissen met een werphengel, of toch liever een vaste hengel (vaste stok)? Wil je gaan roofvissen? Kies dan voor een werphengel. Wil je liever gaan vissen op witvis? Dan is een vaste stok een betere keuze. 

Nu je weet welke type hengel je nodig hebt kun je nog verder gaan specificeren. Wil je graag met kunstaas vissen? Neem dan een kijkje naar onze spinhengels. Of misschien vis je wel liever met een baitcasting hengel, deze zijn ideaal voor het vissen met jerkbaits en groter kunstaas.

Vis je liever op extreem grote vissen, zoals meerval? Bekijk dan onze meervalhengels eens. Ook voor het vissen op karper hebben we vele hengels op voorraad. Vergroot je success tijdens het karpervissen door gebruik te maken van een spod- en markerhengel. Karper kan je ook prima vangen aan het oppervlakte met een broodkorst. Hiervoor hebben we diverse penhengels. 

Wanneer je liever aan de kust vist, op het zoute water, heb je een strandhengel (surfcasting hengel) nodig. Ook is het mogelijk om met een zeebaarshengel gericht op zeebaars te gaan vissen. Ook wanneer je vaak op reis gaat hoeft je hengel niet thuis te blijven. Er is altijd wel een reishengel of telescoophengel die in je koffer past! 

Vindt je het ontspannend om naar een dobber te kijken? Kies dan voor een vaste hengel, veel actie gegarandeerd! Een andere manier van witvissen is met een feederhengel, hierbij kijk je naar de hengeltop om je beet waar te nemen. Het is ook mogelijk om met een werphengel met een dobber te vissen, hiervoor kies je een matchhengel.

Ook voor het vangen van een forel hebben we voldoende hengels beschikbaar. Bekijk een onze forelhengels, hier kan je ook vliegvishengels terugvinden. 

Zoals je ziet hebben we bij De Goeie Vangst een enorme keuze aan vishengels voor iedere manier van vissen. Al deze hengels kan zijn te verkrijgen in diverse prijsklassen. Kom gerust eens langs in onze winkel voor persoonlijk advies op maat, of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht