Zeevissen

Zeevissen is een geweldige manier om te ontspannen. Veel ruimte, zoute zeelucht en de diverse vissoorten die je kan vangen zorgen telkens weer voor een leuke visdag. Gezien de zee een iets ruwere omgeving is dan vijvers en rivieren, heb je ook sterker materiaal nodig. Niet zomaar al je visspullen kan je gebruiken voor het zeevissen. Het materiaal moet immers bestendig zijn tegen de kracht van de stroming maar ook tegen corrosie. 

Blader door onze categorie├źn

 

Een greep uit onze merken

zeevis materialen online kopen

Zeevis spullen kopen? Dan ben je bij hengelsport De Goeie Vangst aan het juiste adres. We hebben duizenden artikelen voor de zeevisser steeds op voorraad, daarnaast worden deze nog eens razendsnel bij jou thuis geleverd. We hebben zeevis materiaal van alle A-merken in huis tegen de beste prijs, zoals onder andere Shakespeare, DAM, Tronixpro, SPRO,... en noem maar op. Je mag er vanuit gaan dat je bestelling binnen 3 werkdagen bij jou thuis wordt bezorgd, voor 15u besteld is dezelfde dag verzonden. Uiteraard ontvang je na bestelling een track & trace code en kan je jouw bestelling laten verzekeren via trusted shops.

manieren van zeevissen

Zeevissen kan je doen vanaf de kant aan het strand of de pier, of je kan zeevissen vanuit de boot. De meest voorkomende vissoorten die je kan vangen aan de noordzee zijn wijting, schol, zeebaars, schar en tong. Ga je vissen op zee vanuit de boot dan kan je ook kabeljauw verwachten. Het leuke aan zeevissen is dat het steeds een verassing is welke vis er boven komt en daarnaast zijn de meeste zeevissen ook prima eetbaar. Bovendien heb je geen visvergunning nodig voor het vissen aan zee.

Bij het vissen vanaf het strand maak je gebruik van een strandhengel met surfcasting molen. Met deze lange hengel (4.25m - 4.50m) en grote molen probeer je zo ver mogelijk te werpen. De beetregistratie gebeurt via de top van de hengel. De meest interessante stekken zijn voor het zeevissen zijn pieren, haven en dijken. 

Bij het vissen vanaf de boot worden kortere hengels gebruikt met krachtige molens. Met de boot vaar je enkele kilometers van de kust en ga je op zoek naar interessante stekken zoals wrakken, scholen vis, of treklocaties van de vis.

Stuur ons een bericht