aas & voer

Onze webshop biedt een uitgebreid aanbod van de beste karper- en witivisvoeders van toonaangevende fabrikanten. Het juiste aas & voer kan het verschil maken tussen vangen of niet, en wij zorgen ervoor dat jij altijd de keuze hebt uit de beste opties. Ongeacht het gewicht, verzenden wij je online gekochte aas & voer snel en zorgvuldig naar je toe. Geniet van topkwaliteit karper- en witivis voer tegen de scherpste prijzen, rechtstreeks aan je deur.

Blader door onze categorieën

 

Een greep uit onze merken

Wat is het meest gebruikte aas voor karpers?

Het meest gebruikte haakaas dat moeten wel boilies zijn. Iedere karpervisser kent het en zal ze ooit al wel eens gebruikt hebben. Boilies zijn kleine balletjes gemaakt van meel, eiwit, smaak- en kleurstoffen die specifiek ontwikkeld zijn om de aandacht van karpers te trekken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en kleuren, waardoor er voor elke situatie een geschikte optie beschikbaar is. Er bestaat ook een drijvende variant, pop-ups, deze blijven drijven op het wateroppervlak en wordt vaak gecombineerd met een boilie als haakaas. De combinatie van boilie + pop-up wordt een "Snowman rig" genoemd. Bovendien zijn boilies makkelijk te vervoeren en te bewaren, wat ze een uitstekende keuze maakt voor zowel beginnende als ervaren karpervissers.

wat is het beste aas voor witvis?

Als aas voor witvissen zijn er verschillende opties, waaronder brood, maden, casters, wormen, mais, pellets en kleine boillies. Het aas is het belangrijkste aspect van het vissen en een goede keuze kan het verschil maken. Houd rekening met de soort vis en het seizoen bij het kiezen van het juiste aas. Bij Hengelsport De Goeie Vangst is er altijd een ruime voorraad vers aas beschikbaar, inclusief kleine mestpieren, wedstrijd maden, dauwpieren en meelwormen.

Stuur ons een bericht