forelvissen

Het forelvissen is de laatste jaren enorm populair geworden in de Benelux. De opkomst van de vele forelputten maakt het voor de vissers mogelijk een dag te gaan forelvissen tegen een kleine bijdrage. Tijdens het vissen op forel is gebruik van de juiste visspullen erg belangrijk! Forellen zijn slimme maar vooral ook schuwe vissen die niet zomaar tot een aanbeet te verleiden zijn. Om de groep forelvissers zo goed mogelijk te ondersteunen, verkopen we bij De Goeie Vangst een ruime selectie aan forel materiaal. Bij ons kan je ook steeds rekenen op het beste advies, zo is jouw kans op succes het grootst. Ontdek vandaag nog ons aanbod!

Blader door onze categorieën

 

Een greep uit onze merken

forel materialen online kopen

Forel visspullen kopen? Dan ben je bij hengelsport De Goeie Vangst aan het juiste adres. We hebben duizenden artikelen voor de forelvisser steeds op voorraad, daarnaast worden deze nog eens razendsnel bij jou thuis geleverd. We hebben forel materiaal van alle A-merken in huis tegen de beste prijs, zoals onder andere Shakespeare, DAM, Berkley, Powerbait,... en noem maar op. Je mag er vanuit gaan dat je bestelling binnen 3 werkdagen bij jou thuis wordt bezorgd, voor 15u besteld is dezelfde dag verzonden. Uiteraard ontvang je na bestelling een track & trace code en kan je jouw bestelling laten verzekeren via trusted shops.

Aas voor het forelvissen

Bij het forelvissen kan je gebruik maken van diverse types aas zoals levend aas (denk aan meelwormen en wasmotlavern), kunstaas of foreldeeg zoals powerbait. Het een aas is niet perse beter dan het ander, maar op bepaalde momentel zal de forel een voorkeur hebben voor een specifiek type aas. 

Levend aas:

Het meest gebruikte levend aas voor het vissen op forel zijn meelworem en wasmotlarven. Tijdens het forelvissen met levend aas wordt vaak gebruik gemaakt van een dobber, met daaronder en onderlijn waaraan een haak met een wat langere steel en grote bocht is bevestigd. De larve wordt volledig over de haak geschoven of gedeeltelijk. Plaats de haak steeds onder de kop van de larve want hier is de larve het zachtst.  

Kunstaas:

Voor het forelvissen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van kunstaas zoals pluggen en spinners van enkele centimeters lang. Het is ook mogelijk om een plug of spinner te combineren met levend aas of foreldeeg om het extra aantrekkelijk te maken. Ook bij het kunstaas vissen moet je vaak variëren van kleur en type aas om uit te zoeken waar de forel zin in heeft. 

Foreldeeg:

Powerbait foreldeeg is zowat het populairste aas voor het vissen op forel. Er bestaan verschillende soorten smaken en kleuren foreldeeg zodat je makkelijk kan variëren. Foreldeeg heb je van verschillende merken maar Berkley is met hun Powerbait hierin de marktleider. Het foreldeeg van Berkley is gemaakt met een unieke formule dat al jaren onweerstaanbaar is voor de forel. Met behulp van tools zoals een deegvormer kan je het forrellendeeg in een vorm kneden zodat het gaat draaien bij het binnenhalen.

Stuur ons een bericht